Kanavalle tuli täyteen kolme vuotta ja kolme tuhatta seuraajaa, kiitos siitä! Tässä pieni kokeilu 360°-videolla sen kunniaksi. Mitä mieltä olette tästä tekniikasta? Kuvattu ensimmäisen sukupolven Samsung Gear 360 kameralla, jota en omista, mutta jonka saan kyllä tarvittaessa käyttööni.

Haluatko tukea kanavaani? Lataa tästä linkistä itsellesi Brave (vähän parempi nettiselain), ei maksa sulle mitään mutta minä saan pienen komission! 🙂 https://brave.com/rei069

🔔 TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/TaivalOutdoors?sub_confirmation=1

📸 INSTAGRAM: https://instagram.com/taival.outdoors/

10 Vastausta

  1. Mervi Åberg

    Joistakin upeista paikoista olisi 360-kuva kiva. Mulla tässä puhelimessa kuva alkoi pyöriä ympäri ja ympäri vinhaa vauhtia, kun laitoin puhelimen pöydälle. Kun yritin saada kommenttikenttää auki, kuva pyöri tuossa ylhäällä aika ärsyttävästi enkä saanut sitä pysähtymään muuten kuin poistumalla tältä sivulta. Saatta kyllä olla puhelimen käyttäjässäkin vika.

  2. Leevi P.

    Toivotaan vielä monta vuotta lisää tälle kanavalle! 360 kamera ideana on aivan mahtava, mutta laatu on kyllä iso miinus. Pystyykö 360-videota liittämään normaaleihin videoihin muiden pätkien väliin?

Jätä kommentti