VLOG75 – Jäätiin autolla reissunpäälle. Hinaus korjaamolle ja lasku tulisi olemaan yli 1000e vaikkei vikaa löytynytkään. Hinattiin auto omalle tallille, paikallistettiin vuotokohta ja korjattiin se. Samalla uusittiin öljynsuodatinjalan tiivisteet ja muut tarpeelliset. Seuraava video 24.02.2019!

Olisko meillä seuraajien joukossa aktiivisia englanninkielen taitajia? Meillä videot kaipaisi tekstityksiä ja apu olisi enemmän kun tervetullutta!? Jos pystytte auttamaan niin tällä linkillä näkyy videot joissa tekstitystä ei vielä ole. Videon kun klikkaa auki, videon alapuolella oikeassa reunassa on pisteitä, josta saa valittua ”lisää käännös” ? Kiitos jo nyt, katsotaan käännöksien tekijöille jotain mukavaa ???
http://www.youtube.com/timedtext_cs_panel?tab=2&c=UCrh55XRVbvedkts6BgoCM4g

Jos et vielä tilannut kanavaa, tee se HETI!

Yhteistyössä:

Bemu Expert Oy – http://www.bemuexpert.fi/
Autopurkaamo Itäosa Oy – https://www.hinaussavonlinna.fi/
Schmiedmann Suomi – https://www.schmiedmann.fi/
MTT-Trading – https://www.mtt-trading.fi
RVS – https://www.rvs.fi/

10 Vastausta

  1. Benjami Lindqvist

    Onko sulla enemmän kokemusta noiden BMW-huoltojen kanssa? Omalla kokemuksella Aivan jokainen on täyttä ylimielistä paskaa, jotka käyttäytyy ylimielisesti ikään kuin omistaisivat asiakkaan auton, eivätkä todellisuudessa todellakaan tiedä kaikkea. En sitten yksittäisistä työntekijöistä tiedä, mutta samaa paskaa jopa Schmiedmannin huollossa.. Harmittaa vaan ku on kuitenki olemassa monia vikoja, mitä esimerkiks mun kaltainen hajanainen harrastaja ei pysty tekemään, mutta ku kaikki on aina pakko ite tehä, ellei kavereilla satu olla aikaa kattoa.

  2. Jan Bremer

    Kalliilta kieltämättä kuulostaa, mutta hyvä muistaa että suurin osa huoltokuluista tulee itse työstä, ei välttämättä osista. Mekaanikko ei myöskään kykene tuntemaan jokaista automallia läpikotaisin, ja täten aikaa kuluu todennäköisesti enemmän kuin osaavalla omistajalla. Ei siis kannata heti alkaa huutelemaan, että korjaamot huijaavat asiakkaitaan. Kiitti ja kuitti 🙂

Jätä kommentti