Sen verran paljon on tullut näitä ”bushcraft haversack” juttuja interneteissä vastaan, että päätin omankin SA kaasunaamarilaukun laittaa samaan käyttöön. Rakkaudesta lajiin tuli tuli päivitettyä kantohihna ja läpän kiinnityssysteemi tälle vuosituhannelle. Tällainen olkalaukku on omiaan päiväreissuille tai muuten vaan metsäharrasteluun.

Musiikki: Sumeritae – Virrey Trefusis

? TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/TaivalOutdoors?sub_confirmation=1

? INSTAGRAM: https://instagram.com/taival.outdoors/

6 Vastausta

 1. North From Here

  Mukava projekti ja hyvä video! Itelläkin on tuollainen laukku ja se kaipaisi leveämpää hihnaa. Tulee niskasärkyä jos kantaa mitään vähänkään painavampaa.
  -Ali

 2. Juha Aaltonen

  Minulla on samassa käytössä SA-leipälaukku, olisikohan joku 80-luvun malli. Kaapissa on myös SA-räjäyttäjän laukku, mitä olen katsellut myös sillä silmällä.

 3. Juha Aaltonen

  Aiheeseen päivitys. tällä hetkellä kokeilukäytössä on Puolalainen leipälaukku, mihin laitoin US- M1944 yleiskantohihnan. Laukun sisältö vielä hakee itseään, mutta se kuuluu tähän. Toistaiseksi olen tyytyväinen konseptiin.

 4. Tarja Vainio

  Tän videon innoittamana olen suunnitellut nasselaukun tuunaamista jo lähes pari vuotta. Lopultakin tänään se sai kylkiinsä uutta remmiä ja solkea. Olkahihnan lainasin läppärilaukusta, niitä kun harvemmin yhtä aikaa tulee otettua mukaan. Menihän tuossa aikaa tuumaillessa 😀

Jätä kommentti