Facebook https://www.facebook.com/SammallahtiTere/
https://www.facebook.com/tere.sammallahti
Twitter https://twitter.com/TereSammallahti
Blogi http://blogbook.fi/teresammallahti/
Twitch: https://www.twitch.tv/krringtv

Linkit: https://yle.fi/uutiset/3-10115456
https://www.is.fi/viihde/art-2000005688477.html
http://oikeamedia.com/o1-67924
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/05/20/yle-vastaa-aku-louhimiehen-vaitteet-faktavirheista-eivat-pida-paikkaansa

Yli puoli vuotta on kulunut maaliskuun puolivälistä, jolloin Yleisradion julkaisemassa jutussa eräät työtoverini ja…

Gepostet von Aku Louhimies am Montag, 15. Oktober 2018

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005865830.html?ref=rss
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005865506.html

Toimittajastipendit/UKK


https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/1494a85c-a69b-4f86-8289-4f01c2a5dc28_vd.shtml

10 Vastausta

 1. Teuvo Thure

  Mitään asiallista keskustelua ei synny niin kauan, kuin tämä TV:ssä kuulemani prinsiippi on voimissaan :" jokainen mies on potentiaalinen pedofiili!"
  Kysyisin vuorostani, mitä jokainen nainen potentiaalisesti voi olla , eikä vastaukseksi kelpaa parturi-kampaaja!
  Avasipa mies suunsa, vaikka röyhtäistääkseen, om reaktiona auto,aattisesti _"SIKA!"

  Mitenkähän se on tuolla urheilun puolella, jossa naisia painostetaan ehkä vielä fyysisempiin uhrauksiin – olisiko se urheilijan tulosten parantamiseksi ja uran edistämiseksi ? No ei varmasti, vaan mieskoutsin seksuaalisen halun, macho-egon ja naisen alistamisaddiktion tyydyttämiseksi!
  Kyllä jämpti on näin, vakuuttavat kimittävät menopaussi professorskat!

 2. Mikki Reinhold

  Saapa nähä mitä tulee sen jälkeen vallitsevaksi ideologiaksi länsimaissa kun vasemmisto feminismi on tullut meetoonsa kanssa tiensä päähän… veikkaan että sitten vallan saa joku vasemmisto tai oikeisto pohjainen totalitäärinen aate, tai jokin siltä väliltä esim: fasismi ?

 3. Omituinen Höpöttäjä

  F3 vaatii uhreja #Me too alttarille. Louhimies on siihen tarkoitukseen sopiva.. ja tämä tietty porukka ei nykyään ole tyytyväinen, ellei uhrista tule työtön sosiaalinen hylkiö.

 4. MGTOW Finland

  Odotan naisilta anteeksipyyntöä Louhimiehelle. Ainoat todisteet mitkä minulla on median kautta käytössäni ovat, että naiset päättivät tuhota Akun elämän ilman todisteita. Louhimies hoiti naisille hienot urat ja palkat. Mitä sai Louhimies? Ei mitään muuta kuin uran tuhoamisen palkakseen kaikesta työstä. Akun kannattaa vetää naiset myös oikeuteen uran tuhoamisesta ja kunnian loukkaamisesta. Menetetyn ansion naiset, jotka tuhosivat Akun uran, saavat luvan maksaa piakkoin Akulle omasta pussistaan.

  Pitäisikö aviomiesten ja lastenkin huutaa julkisuuteen äideistään, että ovat m*lkkuja, koska tottahan se on, äidit ovat m*ulkkuja ja väkivaltaisia lasten kiduttajia, kovin monet heistä. Yhtäkään hyvää äitiä ei ole tullut vielä ainakaan minulle vastaan, vaan jokainen on hyvin mielivaltaisesti kohdellut lapsiaan sekä erittäin epäoikeudenmukaisesti. Se on siis minun kokemukseni, joten lasten oma #Metoo äitien kouluttamiseksi on paikallaan. Oma äitini oli sadisti ja kasvatusmenetelmänsä puhdasta väkivaltaa, kuten niin monen muunkin pojan äiti. Kun mietitte tarkemmin, niin aika moni mies (aiemmin poika) voinee yhtyä tähän. Tutkimusten mukaan väkivaltaisen miehen takana on väkivaltainen äiti, äiti joka on raiskannut poikaansa tai muuten pahoinpidellyt lapsuuden aikana.

  Naisille pitää opettaa että eivät raiskaa poikiaan eikä poikia yleensä. Naisille pitää opettaa, että pojat eivät ole leluja joita voi hakata ja kiduttaa oman tahtonsa mukaan omissa Barbie-leikeissään. Naisopettajille pitää opettaa, että alaikäisten poikien kanssa "seksin harrastaminen" on raiskaus ja siitä on naisopettajan saatava vähintään useiden vuosien ehdoton vankeusrangaistus. Naisille täytyy saada menemään järkeen, että lapsia ei voi surmata koska se on väärin. Valtaosan lasten pahoinpitelyistä ja surmista "hoitaa" naissukupuoli länsimaissa, myös eniten lapsia raiskaavat ovat naisia, monesti omia äitejä.

  En kyllä voi sanoa Louhimiehestä että on todennäköisesti m*lkku, koska en usko että on sellainen. Minulle Louhimies on edelleen syytön ja hyvin käyttäytyvä, kuten hyvin käyttäytyi mm. haastatteluissa. Akun ei kannattaisi pyytää anteeksi, koska silloin on myöntänyt itsensä syylliseksi johonkin vaikka olisi ollut syytön. On kaunista pyytää anteeksi, mutta joskus ei kannata niin tehdä, varsinkaan naisilta. Naiset eivät pyydä anteeksi juuri koskaan, vaan menevät uhrin asemaan, ja siinä mies tuhotaan aina vaikka syyttömänäki.

  #Timesup #Metoo

 5. Jorma Yorccis

  Ihan pari asiaa: a) syyttömyysolettamasta kannattaisi puhua jos oltaisiin rosiksessa, b) Louhimies myönsi käyttäytyneensä sopimattomasti ja tarvitsevansa apua, c) Louhimies ei enää pahoitellutkaan käyttäytymistään kun asia tuli julki ulkomailla.
  Onhan se kiva, että joku puolustaa ego-ongelmaista taiteilijaa väittämällä, että toimittaja on keksinyt jutun eikä todistajanlausuntoja ole.
  Näin nämä asiat koetaan.

 6. TheMargareta

  Ihan jos olis hirveen kyyninen niin vois jopa tulla mieleen henkiläkohtaisen koston motiivi. Onneksi en ole. Ehkä kyse on vaan siitä että Rigatellia harmittaa oma virhearvionsa juttua laatiessa ja toivoo hämärästi että levittämällä Juoruja mahdollisimman pitkälle tai pitkään, käntäisi lopulta onnekkaasti jonkin kiven jonka alta paljastuva osoittaisi hänen Sittenkin olleen kokoajab Ihan Tosi Oikeassa. Siitä varmasti napsahtaaa aivojen mielihyväreseptoreihin kunnon annos endorfiiniä

 7. lars kosonen

  Mee too kampanja on muutenkin täysin outoa porukkaa…
  Femakot muutenkin riitelevät keskenään eikä puhu totta tai pystyisivät todistamaan asiaansa eikä kskustelemaan sivistyneeesti.
  Olen täysin Louhimiehen puolella..
  Että näin.

Jätä kommentti