Vuosi sitten olin polkupyörällä Valkmusassa, nyt alla vähän erilainen pyörä! Kansallispuistoon ei tällä kertaa päästy, mutta metsään ajelin ja ruuat ja kahvit tuli siellä nautiskeltua. Videolla lähinnä turinoita kanavan lähitulevaisuudesta, sekä tietty pyörän esittely. Tarkoitus olisi lähteä fatbiken voimin vähän pidemmällekin reissulle vielä!

? TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/TaivalOutdoors?sub_confirmation=1

? INSTAGRAM: https://instagram.com/taival.outdoors/

Music by audionautix.com

Tagit: #läskipyörä #reissussa

10 Vastausta

 1. Helsinkipop

  Sun kanava on ollut mulla tilattuna vaikka kuinka kauan, ja tajunnan äärilaidalla ollut läsnä, mutta nyt vasta oikeasti katoin ekaa kertaa koko videon skippailematta. Sä olet parempi kuin odotin! Kiitos tästä löydöstä 🙂 Nyt on sitten katseltavaa ensi viikonlopuksi …. Fatbike oli triggeri. Yksi tuttu hemmo on siihen hurahtanut, ja sanoo sinun lailla että fatbike on ilo eikä taakka! Pitääkö munkin alkaa…..? 🙂

 2. Nominätiätenkki

  Sullaha o tos nastapaikat, talveks hommaat nastaa niihi ja kesällä revit pois. Toi satula jousto on ihan turha, painetta pois jos ei pääse tai aja seisaaltaan ryteikkö. Rattaasta sen verran, että tuut kiittämään noita "pikku vaihteita", kun meet kunnon maastoon. Mukavia pyöräilyjä sinulle??

 3. NyNNyXXX

  Oli vielä pakko tarkentaa toi retkikartta siis maastokartat-sovellukseen (android).
  Ylipäätänsä perinteinen kartta vs. gps-laitteet vs. älypuhelin-sovellukset.
  Esim. Garmin-laite maksaa n. 250€ ja Maastokartat-sovellus ilmainen.

Jätä kommentti