Suomen suurimmat pelimessut GameXpot olivat Helsingin messukseskuksessa 15-17.11.2019. Viime vuonna messut olivat hyviä, kuinka käy tänä vuonna?

Amaiterasun kanava: https://www.youtube.com/channel/UCLb02kJwwdvwSJZsKbxfNtg

——–
? TWITTER: https://www.twitter.com/nindis_
? DISCORD: https://discord.gg/htt3Cw8

Jos haluat kääntää videoitani muille kielille, täältä löydät käännöstä kaipaavia videoita: http://www.youtube.com/timedtext_cs_panel?c=UCK3A2mBm_hOQaNkMCB6tbIA&tab=2

10 Vastausta

  1. Dingousopp

    Oli kyllä jotkut noista retropelien hinnoista aika huikeita tuolla gamexpossa. Esim Mario Sunshinesta pyydettiin 55€, kun itse ostin sen just kaksi viikkoa sitten Pokemon Colosseumin kanssa 25€ yhteishintaan läheisestä pelikaupasta. Myös tuo Pokewalker Soulsilverin hinta yllätti kun muistan ostaneeni siitä sen Heartgold version noin kuusi vuotta sitten 50€ hinnalla prismasta. Heartgold on kuitenkin tähän päivään asti suosikki Pokemon-pelini niin olen iloinen, että ostin sen silloin.

  2. MrPhantaze

    Tää messu kyl paskenee vuosi vuodelta: ja ku faijakin on töissä messuilla, hänkin samaistuu kusetukseen jota mainoksissa on.
    Olin Lauantaina ja ainoa mitä tuli pelattua oli arcade osasto. Käteen tarttu puolenkuunpeleistä Monopoly Gamer Sonic (hieman yksinkertaisempi Monopoly pikku muutoksin)

Jätä kommentti