Italianreissuni ei alkanut kovin leppoisasti..
► TILAA KANAVA: bit.ly/Papananaama

MINÄ MUUALLA:
► Instagram: http://instagram.com/nastynapalm
► Twitter: http://twitter.com/nastynapalm
► Enkkukanava: http://youtube.com/nastynapalm
► Snapchat: @nastynapalm

FAQ
Mikä sun nimi on?
► Sini
Missä asut?
► Helsingissä
Minkä ikäinen olet?
► Oon vuosimallia -92
Minkä pituinen olet?
► 166 cm
Ootko kokonaan suomalainen?
► Äitini on thaimaalainen ja isäni suomalainen. Oon syntynyt Suomessa ja asunut täällä koko elämäni.
Millä editoit videosi?
► Adobe Premiere Pro CC
Millä muokkaat thumbnailisi?
► Adobe Photoshop CC
Millä kuvaat videosi?
► Asiavideoita sun muita varten käytän Canon EOS 60D:tä, mydayt ja sellaiset kuvaan nykyään Sony Cyber-shot DSC-RX100M3:lla. Aikaisempia videoita ja mydayta olen kuvannut Canon Legria Minillä tai puhelimellani.

10 Vastausta

 1. Green_Touko123

  Epilepsiatorni xD silmät ihan kyynelissä. Eka repeen noille sun random huomioille roskiksista ja äänimaailmasta ja sit vittu epilepsiatorni xDD

 2. Chiara

  …. Mä oon puoliks Italialaine ja mu sukulaisia asuu Milanossa. Oliks Siel Kaupungis ? Ja aiotko Käydä incentro Vai mikä olikaan. Se o maailman Isoin kauppa keskus.

 3. Kekripper

  Muistaakseni Milanossa vessat oli sellaiset, että siinä lähellä ovea on joku sensori ja kun astuu sen kohdalle niin ne vetää? Tällainen muistikuva on jäänyt, ja muistan itsekin panikoineeni saman asian kanssa : D

 4. katru

  mä jäin viimeviikol Kreikan lentokentäl vessaan jumiin, vessa ei vaan vetäny….tuli semmoset kaks millii vettä….sit vaan lähin sielt sillein maanomistajana baii ?

 5. Jenna Nipala

  Siis pakko tulla sanoo, että ite just olin Milanossa ja oli tosi nätti kaupunki mut oot nii oikees noista vessoista! Meil ne joskus ei vätäny tai sit veti ku viel istut siinä..sillee tosi kiva. ? Mut et tossa varmaa kauheesti päässy kiertelee ja me saatiin aina hyvää ruokaa onneks?

Jätä kommentti