Samankaltaisia kanavia:
Meanwhile in Finland (perussuomalaisten kannattajakanava)
https://www.youtube.com/channel/UCM7Wx1nl5KuQxf6v6iOJnzQ
Peltokangas Mauri epävirallinen fanisivu
https://www.youtube.com/channel/UC6XJ3p0lVGkUzxFardiysqQ
Riikka Purra perussuomalaiset epävirallinen
https://www.youtube.com/channel/UC6DEVM91wwGnNq7FCJPsWVQ
Sebastian Tynkkynen epävirallinen fanisivu
https://www.youtube.com/channel/UCTH–WlpN0jbM3Ox0bnUosg
Mikko Lunden perussuomalaiset
https://www.youtube.com/channel/UCGSlM0iWdoCnfT1IvlyGCYw
Mari Rantanen perussuomalaiset fanisivu
https://www.youtube.com/channel/UCLPSFKiHzQ9nSXKQ23nkCng
Ville Tavio perussuomalaiset epävirallinen
https://www.youtube.com/channel/UCFqEabqyQx9FM-ZuzL4xaVw

Arvoisa herra puhemies! On terveellistä käydä kriittistä ja ennakkoluulotonta keskustelua julkisen rahan käytöstä ja prioriteeteista. Olen kuitenkin hiukan hämilläni siitä, että vaikka vasemmisto haluaisi lykätä 10 miljardin investointia maanpuolustukseen, sillä ei tunnu olevan paljon sanottavaa siihen, että Suomen pitäisi sijoittaa sama summa toisten EU-maiden ja Saksan ja Ranskan pankkien tukemiseen. [Vasemmalta: Hohhoijaa! — Perussuomalaisten ryhmästä: Juuri näin!] Jos te olette sitä mieltä, että hävittäjät ovat maanpuolustuksen kannalta väärä investointi, niin se on eri asia, mutta sellaista priorisointia on hiukan vaikea ymmärtää, että rahan lapioiminen ulkomaille menisi maanpuolustuksen kaltaisten perustehtävien ohi. Vasemmisto ei yleisesti ottaen ole ollut halukas sopeuttamaan hallitusohjelmaa muuttuneisiin taloudellisiin olosuhteisiin — viittaan vaikkapa kehitysapumäärärahoihin tai oppivelvollisuuden laajentamiseen. Kysyisinkin ministeri Anderssonilta: kuuluuko maanpuolustus teidän mielestänne [Puhemies koputtaa] valtiovallan ydintehtäviin? — Kiitos.

8 Vastausta

  1. ari korhonen

    Jussi esitti taas asiansa hyvin. Vihervasurit kyllä ovat innokkaita tuhoomaan tämän maan. Otetaan velkaa ja laitetaan menemään eteläeuroopan hyväksi. Voi taivas, tähdet ja kuu.

  2. Kisu Misu

    Kyllä Jussi Halla-Aho tietää mistä puhuu, miten hallituksessa on noin aivottomia kanoja noi,vasemmisto ja vihreet,kyllä vois kaataa ne pois kuin puun metsästä.

Jätä kommentti