Lapin reissumme neljäs päivä, 23.6.2017.
Lähdimme kohti pohjoista yhdessä isäni ja veljeni kanssa ilman tarkkaa suunnitelmaa siitä, missä kaikkialla käymme, mitä teemme ja koska tulemme takaisin. Tervetuloa seuraamaan matkamme sujumista!

MINÄ MUUALLA:

Instagram: sannimariia_
Snapchat: sannimariia95
Blogi: http://sukistatoisiin.blogspot.fi/

OTA YHTEYTTÄ: [email protected]

POSTI ON TOISTAISEKSI SULJETTU.

Huomaa, että joissain videoissa saattaa olla kommenttien tarkistus päällä, jonka vuoksi kommentit eivät tule julkisiksi ennen hyväksyntääni. Lisäksi poistan kaikki asiattomat kommentit ja estän niiden kirjoittajat. Eston jälkeen, ei voi enää kommentoida videoitani. Näillä tavoilla vähennän omalta osaltani negatiivisuutta ja epäystävällistä käytöstä YouTubessa. Mikäli et osaa kommentoida asiallisesti, jätä kokonaan kommentoimatta. Tuhlaat vain aikaasi ja energiaasi. Opettele sen sijaan miten käyttäydytään.

10 Vastausta

  1. IM RU99

    Hyvö video taas! Tykkään paljon tämmösistä my day putkista. Pelkosenniemi on muuten yks suomen vähiten asutetuimmista kunnista, siellä on alle 1000 asukasta.

  2. SANNI MARIIA

    Kemijärvi olkoon mun puolesta vaikka SUURKAUPUNKI. Mulle mikä tahansa mesta on kuitenkin kylä, oli kyse sit Helsingistä, Kaamasesta tai Mänttä-Vilppulasta ? Keskusta-aluetta kutsun aina kyläksi.

Jätä kommentti