Millaista on olla lihavana ihmisenä lentokoneessa? Kuinka paljon muut matkustajat halveksuvat ja ällöksyvät läskiä? Minkä verran matkalla kohtaa ennakkoluuloja?

***

Äänestä Vatsamielenosoitukselle uusi videokamera Bassoradion NOST€-kampanjassa:
http://www.basso.fi/noste/vatsamielen…

***

Vatsamielenosoitus blogimuodossa:
https://vatsamielenosoitus.wordpress.com

*****

FB ?? https://www.facebook.com/vatsamieleno…
IG ?? @tyttishemeikka
? ?? tyttishemeikka
Twitter ?? @tyttishemeikka

10 Vastausta

 1. Tero V

  Noin 6kk myöhässä mutta haitanneeko tuo mitään.
  Miksi läskit vikisee joka helvetin asiasta?
  Itse olen rehdisti läski ja tiedostan ettei kaikkiin vispilöihin sovinnolla mahdu koska ne on suunniteltu niin että mahdollisimman suuri osa prosentuaalisesti saa kankkunsa sinne survottua.
  Eli jos on pakko mättää pizzaa ja tykkää lyllertää omissa mehuissa niin fine, tee niin.
  Mutta älä jumalauta oleta että muiden tulisi muuttaa toimivia ratkaisuja koska sulle maistuu mäkkisafka enemmän ku toisille.

 2. Teemu Karjalainen

  Pidän keskarit pystyssä asenteestasi. Itse ympäristön paskaajana olen lentänyt paljon (anteeksi) ja saanut istua itkevien vauvojen, riehuvien lapsien, hikoilevien, rakastelevien, kanna toimisto mukanasasi tyyppien ja isojen ihmisten vieressä. Se takki tai matkatyyny on mulle se pieni blokki joka estää ihokosketuksen vierustoverii jotta suomalaisena saa sen pienen tilan edes vähän tuntumaan mukavammalta. Ei se että pelkään toisen ihmisen tartuttavan minuun jotain. Minä olen taas pienikokoinen ja alapainon rajoilla kiikkuva riisikeppi niin välillä tuntuu esimerkiksi huvipuistolaitteissa ettei ne mene tarpeeksi tiukalle. Olen kans kuullut koko ikäni painostani kuinka pieni voi ihminen olla. Nyt menen vaan fingerit pystyssä ja haistatan paskat jos olen jonkunmielestä luuta ja nahkaa. video haiskahti loukkaantumis hakuiselta ja turhalta mutta tiedän mitä hait pääpointtina. Jatka samaan malliin ja älä provosoidu ja provoa liikaa. Muuten keep going?

 3. rektus

  Nyrpistynyt naama sinut nähdessään ei välttämättä johdu mahasta vaan naamasta. Lisäksi yleensä ylipainoiset henkilöt haisevat ja vievät enemmän tilaa kuin heille on tarkoitettu.

 4. Gacha Seata ;3

  Mä vannon! katttoo sun joka video ja antaa likee! ja aina laitan tänne positiivistä palautetta! 😀 oot tosi kaunis noil sun sinisil hiuksil! oon tilannu, ja niin….ei muuta, toivottavasti saat parempaaa mieltä naistä mun kommenteista kun sulla on paha mieli :] moikkaa~ ^3^

Jätä kommentti