Karavaanareista liikkuu paljon huhupuheita. Toki eri leirintäalueiden välillä on eroja, toisilla alueilla on etenkin viikonloppuisin levottomampaa kun alkoholi maistuu, toiset alueet taas ovat oikein rauhallisia.

Mutta mitä karavaanarit oikeasti harrastavat? Onko ilojuoman nautiskelu ainoa ajankulu? Ei todellakaan. Tällä kertaa kerromme omista harratuksistamme sekä toivottavasti te katsojat osallistutte kertomalla omistanne sekä LIVEn aikana chatissa kuin tallenteen kommenteissakin.

Meille voi myös laittaa sähköpostia mikäli et halua kommentteihin jotain laittaa:
koti.asuntoautossa (at) gmail.com

Löydät meidät myös Instagramista:
www.instagram.com/kotiasuntoautossa

Yksi kommentti

  1. Koti asuntoautossa

    Ja tervetuloa taas tänne LIVEn tallenteen kommentteihin jakamaan omia kokemuksianne, mielipiteitänne sekä muuten vaan osallistumaan keskusteluun. Kiitos jo nyt kaikille tykänneille ja kommentoineille, kaikki nämä auttavat meitä näkymään paremmin. Vielä jos innostutte jakamaan meidän kanavaa / videoita kavereille, jotka eivät vielä meistä tiedä, niin huippua! Kun saadaan 1000 tilaajaa kanavalle, niin järjestetään suuri arvonta! Ja nyt torstaina olleen syntymäpäiväni kunniaksi toivoisin saavani jälkikäteislahjan: 50 tykkäystä tälle videolle… Katsotaan saanko lahjan 😀 t. Sanni

Jätä kommentti