7 Vastausta

 1. provokaatio

  Taas meni livet sivu suun. Ite käytän budjettiystävällistä yhden polttimen butaanikeitintä. Niitä myy kaikki kaupat motonetistä prismaan. 20€ laite ja yks kaasu maksaa 2,5€-3€. 2 kaasua meni viikon reissulla kahdella ihmisellä. Olis menny varmaan 3 jos ei oltais käyty aika ajoin ulkona syömässä. 2,2kW siinä on tehoa joka riittää kaikkeen kokkailuun. Piezo sytytys myös. Niitä butaaneja ei jokaiselta huoltoasemalta löydy niin oon pitäny aina 4kpl mukana.

 2. Anssi Immonen

  Meillä on myös itsetehty retkiauto. Tehdään sillä reissuja kansallispuistoihin, missä tehdään päivän parin vaelluksia. käydään myös melontaretkillä. Auto on kätevä siellä voi kuivatella kamat ja huononkelin sattuessa yöpyä.

 3. Hartsa

  Minä ostin kesällä autoreissuja varten Coleman campstoven jossa on kaksi poltinta. Palaa nätisti 4t pienkonebensalla ja melkein millä vaan. Sekin voisi olla hyvä vaihtoehto kaasukeittimen tilalle. Voi ainakin käyttää kotimaista bioetanoliakin.?

 4. Petri Pietiläinen

  Voi olla polttimon putki tukossa, jos ei pala kunnolla. Esim. mulla oli hämähäkin asunto kaasugrillin polttimon putkessa ja se teki ison oranssin liekin.

Jätä kommentti