★ Tilaa kanava: http://bit.ly/2fNCja2
★ Jaa video: https://youtu.be/XVlZ5lzTZQY
★ Facebook: https://www.facebook.com/lanttimatkat/
★ Blogi: http://watia.fi

Lotan Instagram: http://instagram.com/lottawatia
Antin Instagram: http://instagram.com/anttikanto

Tänään keskustelemme siitä, miten ulkomailla voi pärjätä, vaikka yhteistä kieltä paikallisten kanssa ei olisikaan.

Teknologia auttaa, ja ensimmäisenä kannattaakin ladata Google Translate -sovellus älypuhelimeen. Perinteisellä taskusanakirjallakin tosin pärjää yhä edelleen pitkälle. Mutta aina on kaksi sanaa, jotka paikallisella kielellä kannattaa opetella: ”hei” ja ”kiitos”. Niillä pääsee jo pitkälle.

Aperitiivi-sarjassa joka perjantai klo 19 nautimme aperitiivin ja keskustelemme matkailuun liittyvistä aiheista. Jos sinulla on kysymyksiä tai aihe-ehdotuksia, niin kommentoi ihmeessä, niin sinun kysymyksesi tai aiheesi saattaa päästä käsiteltäväksi tuleviin Aperitiivi-jaksoihin.

★★★

Lanttimatkat on matkailupainotteinen aikuisten vlogi, jossa matkaillaan, herkutellaan ja nautitaan elämästä. Kiersimme syksyn 2016 ympäri Aasiaa kuvaten matkavlogia jokaisesta kohteesta. Matkalla tutuksi tulivat Indonesia (Java, Bali, Lombok, Flores, Sumbawa), Malesia, Borneo, Kambodza, Etelä-Korea, Japani ja Taiwan. Matkan päätimme vuoden 2017 alussa Italiaan. Kävimme Le Marche -alueella, San Marinossa ja Roomassa.

Lanttimatkojen toisella kaudella matkaillaan paljon Suomessa, mutta myös ulkomailla. Joka maanantai matkaillaan ja aina perjantaisin keskustellaan matkailuun liittyvistä aiheista aperitiivin äärellä.

Lanttimatkojen takana on suomalainen pariskunta Tampereelta: Lotta ja Antti.

info[at]lanttimatkat.fi

Musiikki:

Kevin MacLeod – Happy Bee Surf
Esittäjän Kevin MacLeod kappale Happy Bee Surf on suojattu lisenssillä Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/…)
Lähde: http://incompetech.com/music/royalty-…
Esittäjä: http://incompetech.com/

Audionautix – Ask Rufus
Esittäjän Audionautix kappale Ask Rufus on suojattu lisenssillä Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/…)
Esittäjä: http://audionautix.com/

Otis McDonald – La, La, La

2 Vastausta

  1. IKILOMALLA

    Kiinassa meillä oli hankaluuksia, kun puhelimessa oli aika huono kääntäjä ja kun menuissa ei aina ollut kuvia, niin mentiin hyvin usein tuolla muiden ruokailijoiden annosten osoittelutyylillä. ? Mutta aina saatiin jotain ruokaa… useinkaan ei kyllä tiedetty että mitä lautasella oli. Chengdussa luulimme syövämme tofua, kunnes selvisi että lautasella oli porsaan suolia… ?? Nää on niitä seikkailuja! ?

Jätä kommentti