Agility City 50 on taiwanilaisen Kymco-merkin skootteri, jonka on valmistanut Kwang Yang Motor Company, Ltd.

Skootteri on Kymcon vuonna 2008 tekemä malli valmistajan Agility-mallistoon, joka myötäilee tekniikassa ja ulkoasussaan Super 8-mallia. Ainoa huomattava ero Super 8:aan on City 50:nen 16″ renkaat, kun taas Super8:ssa on pienemmät 14″ renkaat. Muita eroja aikaisempiin malleihin on suurempi massa sekä isompi koko. Kymco teki samana vuonna kaksi muuta Agility City -sarjaan kuuluvaa mallia, jotka olivat 125- ja 150-kuutioisia skoottereita.

Aikaisempiin Agilityn malleihin nähden on City 50:ssä suuremmat tilat jaloille. City 50:ssä on leveämpi tila jaloille alustansa puolesta ja myös ohjaustanko on ylempänä, jolloin jopa 190cm kuljettaja mahtuu skootterin selkään ilman että ohjaustanko osuu polveen mopoa käännettäessä. City 50:tä aikaisemmissa Agilityn malleissa on ollut selkänojaksi taitettava matkustajan penkki, mutta tämä ergonomiaa lisäävä ominaisuus puuttuu kokonaan, koska istuinosa on City 50:ssä yhtenäinen. Ajettaessa sateella, umpinainen ajovalon kotelo saattaa Suomen oloissa päästää vettä sisäänsä ja jos vettä pääsee koteloon ja se osuu hehkuvaan polttimoon, niin polttimon ikä lyhenee huomattavasti.

Sym Orbit 50

Hyvät puolet
Variaattorin toiminta
Jousitus
Hiljainen
Huonot puolet
Takajarru

3 Vastausta

  1. Naverosport

    Löytyskö sieltäpäin skyteam pbr osia täällä poikoset sanoo että on mutta kun sanoo että rahalla hajen niin häviävät kuin pieru saharaan….

Jätä kommentti