Rikolliset geenit liikkuvat herkästi maasta toiseen. Varsinkin Suomi on kunnostautunut rikollistensa levittämisessä ulkomaille. Onhan Suomesta lähtenyt rikollisgeenejä ulkomaille moninkertaisesti tänne tulleen rikollisgeenistöön verrattuna. Eniten Suomalaisperäisestä maahanmuuttorikollisuudesta on kärsinyt Ruotsi. Ruotsissa ulkomaalaisryhmistä eniten rikoksia suhteutettuna maahanmuuttajaväkilukuun tekevät Suomalaiset. Suomi onkin yksi maailman johtavista mamurikollisuuden lähtömaista.

Videon kuvaus on ainoa oikein perusteltu analyysi asiasta. Totuus on isku vastoin aikalaisten kasvoja. Aikalaiset ovat mustavalkoisia valikoivia vääristelijöitä. Aikalaisten ajattelusta puuttuu suhteellisuusperiaate ja kokonaisuuksien taju, jonka takia aikalaisten analyysit asioista on usein arvotonta roskaa. Maahanmuuttajien rikostilastoja ei voi verrata mihinkään muuhun kuin Suomalaisten rikostilastoihin ulkomailla. Muu vertailu on valikoivaa vääristelyä. Jos ulkomaalainen karkoitetaan maasta rikoksen takia on ulkomailta haettava väkisin Suomeen Suomalaisperäinen rikollinen tilalle. Samat säännöt kaikille on maailman tärkein periaate.

Tässä on ensimmäistä kertaa historiassa oikea totuus asiasta. Tutkijat ovat tyhmiä. Toimittajat ovat tyhmiä. Aikalaiset ovat tyhmiä. Kaikki ovat tyhmiä.

Jos asiassa on jotain epäselvää niin korjaan ja täydennän kaikki ajattelunne vajavuudet.

10 Vastausta

 1. Maicol X777

  "Jos ulkomaalainen karkoitetaan maasta rikoksen takia on ulkomailta haettava väkisin Suomeen Suomalaisperäinen rikollinen tilalle. Samat säännöt kaikille on maailman tärkein periaate. " Hetkinen……karkoitetaan ja haetaan vakisin, eivat ole sama saanto !!! Typera toimittaja!!!!

 2. Jesseaffiliate

  ja persuja vituttaa kun kansalle paljastuu, ettei siellä Ruotsissa ole mitään nogo -alueita ja että suomalaiset ovat suurin rikollisryhmä ruotsissa(kin), eivät muslimit. toki en missäännimessä halua Suomeen yhtään ylimääräisiä "rauhanuskonnon" edustajia, paljon fiksumpaa olisi nostaa pakolaiskiintiötä ja lopettaa turvapaikkaturismi. voitaisiin valita afrikan ja kaukoaasian kristittyjä, oikeasti vainottuja. he myös kotoutuvat selkeästi paremmalla prosentilla ja esim. afrikan kristityistä, jotka ovat pakolaiskiintiön kautta tulleet Suomeen viimeisen 25v aikana, työllistymisprosentti 10v maassaolovuoden jälkeen on 74,1, joka on itseasiassa enemmän kuin keskiarvomme 🙂 siinä jää persujuntitkin kakkoseksi, löhöillessään sohvalla kaljamahoineen, kirjoitelemassa paskaa iltalehden kommenttikenttiin ..

 3. YuppiBum

  Kandeisko ehkä VIHDOIN VIIMEIN nostaa Suomen vankeusrangaistuksien pituutta?

  Ja kyllähän nyt elinkautisen pitäisi saatana olla ELINKAUTINEN, ainakin kolme ihmistä murhanneella yksilöllä!

Jätä kommentti