Ensimmäistä kertaa vaellussauva, uudet vaelluskengät ja uusi varustevyö testissä. Lisää mukaan vielä vaihtelevat sääolosuhteet, niin pikku retki Paratiisiin muuttui varsin mukavaksi! Aikaleimat:
0:00 Homman esittely
07:11 Saapuminen Paratiisiin
09:43 Majoitteen teko tarpilla ja vaellussauvalla
10:53 Varustevyön esittely
21:17 Myrskyvaroitus
23:10 Uusi aamu Paratiisissa
29:05 Black Friday jutusteluja
32:17 Kanajerkyä ja loppusanat

? TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/TaivalOutdoors?sub_confirmation=1

? INSTAGRAM: https://instagram.com/taival.outdoors/

Music by audionautix.com

Tagit: #paratiisi #reissussa

10 Vastausta

 1. Kaapo Kaari

  Hei
  Itsellä tollanen Fällkniven F1 veitsi ja käytän siinä paracord hihnaa aivan ongelmitta ja toimii, ohut naru ei haittaa eikä sitä käytössä edes huomaa. Hieno retkeily kanava, asiallinen ja informatiivinen 5/5 😉

 2. Jari Mäki-Runsas

  Muuten loistava video, mutta tarpeeton muusiikki välillä 26.33 – 29.24 pilaa katselunautintoa. Videosi eivät todellakaan tarvitse musiikkia. Sinulla on miellyttävä ja rento ääni. Varustevyö hyvä idea. Sanoit, että nukuit hyvin. Majoitteesi sisällä lämpötila oli kuitenkin ilmeisesti korkeintaan muutamia lämpöasteita ? Hengityksesi tietenkin lämmittää sisäilmaa, mutta eikö kuitenkin vilpoinen paikka nukkua ? En ole itse talviretkeilijä, joten kyselen vain harrastelijana sinulta täysin ammattilaiselta näitä hölmöjä kysymyksiä. Olisin kiitollinen, jos kuvaisit sitä miksi nukuit hyvin? Harrastelijan silmissä nämä talviretkeilijöiden yöpymiset teltoissa, riippumatoissa, laavuilla tai tarpilla ja vaellussauvalla tehdyssä majoitteessa "näyttävät hurjilta".

 3. Mikko Soini

  Tervehdys! Onko sulla videota tuosta pyramidi mallisesta tarppi hässäkästä? Vaikuttaa aika näppärältä majotteelta. Tilaakin tuntuu olevan hyvin?

Jätä kommentti