KAUPALLINEN YHTEISTYÖ, BABYLISS

Rakastan kihartaa hiuksia ja kiharakampaukset ovatkin aina olleet omia lemppareitani. Babylissin uudet kiharruspuikot ovat ihan HUIKEITA. Olen kokeillut todella monia erilaisia kihartimia ja nämä ovat ehdottomasti yksiä parhaita testaamiani.
Reissussa Babyliss kihartimien etu on niiden todella kevyessä painossa. Creative Conical Wand on myös extra pitkä, joka helpottaa kihartamista pitkissä hiuksissa.
Videolla näytän miten saan tehtyä rennot rantakiharat todella nopeasti Creative Oval Wandilla. Tuuheammat ja lennokkaammat kiharat teen puolestaan Oval Wandilla, joka on ehkä tämän hetken oma supersuosikkini.

Suosittelen tosi lämpimästi näitä molempia ja uskon, että kaikki pitkähiuksiset tulevat näihin rakastumaan. Molempien rautojen hintakin on tosi kohtuullinen alle 50e. Nämä sekä muut Babyliss Creative sarjan muotoilutuotteet löytyy Stockalta. Ihan loistava viimetipan lahjaidea kaikille pitkähiuksisille!

Creative Conical Wand
”Kartiomaisella sauvakihartimella luot suuria tai tiukkoja kiharoita nopeasti ja yksinkertaisesti. Erityisen pitkä (18cm pituinen) muotoiluosa sopii täydellisesti etenkin pitkille hiuksille. Kihartimessa on kolme lämpötila-asetusta ja keraaminen pinnoite, joka jakaa lämmön tasaisesti koko kihartimen pituudelle. Tasainen lämpötila takaa sen, että lopputuloksesta tulee ammattimainen ja pitkäkestoinen. Mukana sormisuojat ja lämpösuojamatto. Automaattinen virrankatkaisu ja led-näyttö.”

Creative Oval Wand
”Ovaalin muotoisella kihartimella luot suuria ja tuuheita laineita nopealla ja yksinkertaisella tavalla. Erityisen pitkä (18cm pituinen) muotoiluosa sopii täydellisesti etenkin pitkille hiuksille. Kolme lämpötila-asetusta eri hiustyypeille. Keraaminen pinnoite jakaa lämpötilan tasaisesti ja aikaansaa tasaiset, luonnolliset ja pitkäkestoiset kiharat.Mukana sormisuojat ja lämpösuojamatto. Automaattinen virrankatkaisu ja led-näyttö.”

SEURAA MYÖS MUITA KANAVIANI:

♥ BLOG
http://monasdailystyle.com

♥ INSTAGRAM
https://instagram.com/monavisuri

♥ FACEBOOK
https://www.facebook.com/monasdailystyle

Music from Epidemic Sound & Youtube
(http://www.epidemicsound.com)

Jätä kommentti