Kävin joulun alla retkeilemässä ensin Orrainpolulla ja sieltä siirryin Kärnäkoskelle katselemaan nähtävyyksiä ja yöpymään laavulla. Tässä ensimmäisessä osassa kierretään Orrainpolku, lounastellaan laavulla ja käydään katsomassa maisemia Luotolahdenvuorelta. Aikaleimat:
3:46 Elämänviisauksia Onkilammen laavulla
7:11 Kysymys: oliko kukaan muu ennen joulua retkeilemässä?
11:34 Luotolahdenkapian laavu ja lounastauko
17:54 Kahvitauko ja maisemia Luotolahdenvuorella
29:30 Partakoski

Osa 2: https://www.youtube.com/watch?v=ujJY2v4RoDM

? TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/TaivalOutdoors?sub_confirmation=1

? INSTAGRAM: https://instagram.com/taival.outdoors/

Tagit: #orrainpolku #savitaipalve #reissussa

7 Vastausta

 1. Tapani Löfving

  Itse tervailin ruotsin armeijan sukset ja kävin lenkin vetämässä järven jäällä ?

  SA-kaupoista taitaa vielä saada edullisesti puolustusvoimien ylijäämäsuksia myös…

 2. Aretsi

  Mahtavaa nähä taas uutta settiä ja huomata ettei surkea talvi ole esteenä! Hyvä fiilis jälleen kerran pitääkin tästä lähteä metsään vielä tänään

 3. kisakaasari

  Täälä ei kyllä enää jaksa kahlata hangessa kovin pitkään. Metässä yli polven lunta parhaimillaan vyötäröön. sukset pitää kaivaa varastosta:)

 4. Kokovartalokommando

  Varmasti ollut tunnelmallinen reissu! Pitääkin testata tuo mainitsemasi kahvi sen lisäksi, et tästähän tuli hillitön kuume päästä kesällä tutustumaan ite reittiin tarkemmin, sillä tuolla ei ole tullut käytyä kuin Luotolahden laavulla yöpymässä juhannuksena -16. Jäi mieleen yhtenä niistä harvoista reissuista, jolloin oikeesti tuli ensiapulaukulle käyttöä. Vai että "juhannus ja ensiapua tarvisit, paljos oli alkoholilla osuutta asiaan heh juum". Olikin oikeastaan sen verran, et ku liukastuin laavun viereisellä polulla kaatuen kyynärpää edellä rapakiveen (kivi onneksi antoi periksi kyynärpäätä enemmän) niin paiskasin samalla vahingossa pitkälle pusikkoon sen kädessä olleen juhannusjuoman. Suurin osa siitä tuon juhannuksen ainoasta mukana olleesta oluesta siis lorisi varvikkoon 😀

  Joulun aikaan piti itekin käydä jollain lyhyellä reppureissulla, mut lopulta ei tullut käytyä ku aatonaattona saunomassa kaverin mökillä. No, saatiinhan sielläkin autosta moniurahihna pois paikaltaan kun mettätiet oli jätetty auraamatta, mutta Siperia opettaa.

Jätä kommentti