Vantaan Flamingo-viihdekeskukseen avattu virtuaalitodellisuushuvipuisto Pikseli Arcade on paikka, jossa on näppärä hypätä mukaan VR-pelaamisen saloihin. Pelihallimaisesti rakennettu ja ideoitu pelisali sisältää 14 pelipistettä, joissa on näppärää kokeilla eri virtuaalitodellisuuspelejä. Jukka O. Kauppinen länkyttää videolla laajemmin pelihallista, sen peleistä ja mikä homman juju ylipäätään on.

Yrityksen oma infotiivistelmä:
Pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto Pikseli avattiin Flamingoon
Pikselin 320 neliön pelialue käsittää 14 virtuaalitodellisuuden kokemiseen varattua tilaa, joissa voi pelata, seikkailla, katsella lyhytelokuvia ja kokea virtuaalimaailmojen mukaansatempaavuuden. Tiloissa on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia ja yritystapahtumia.
Virtuaalilaseilla pääset kokemaan asioita, jotka eivät ole Suomessa olleet aikaisemmin mahdollisia. Voit kävellä kuussa ja tutkia aurinkokuntaamme tai kiipeillä Mount Everestillä. Lasit vievät käyttäjänsä myös merten syvyyksiin tai esimerkiksi tutustumaan kuuluisiin taideteoksiin. Lasien avulla voit kokea mitä haluat. Tarkoituksena on maksimoida virtuaalitodellisuudessa aikaansaatu kokemus, mutta myös mahdollistaa sosiaalinen kanssakäyminen virtuaalimaailmojen sisällä.
Lisätietoja: www.pikseli.fi

Checkpoint TV esittää: Pikseli Arcade
(C) 2016 Mediapalvelut

Toimittaja / kuvaaja: Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku

Kysymyksiä tai palautetta? Jätä kommentti tai lähetä sähköpostia osoitteeseen contact [ a t ] checkpoint-tv [ d o t ] fi
Questions or feedback? Reach us by emailing contact [ a t ] checkpoint-tv [ d o t ] fi

https://www.facebook.com/checkpoint.tv.fi/
http://www.checkpoint-tv.fi/


Everything Checkpoint TV: https://www.youtube.com/playlist?list=PLT5QfuMv_yIlJ6fR8EDdP4r92JPInt9fg
All Extra Life videos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLT5QfuMv_yIlsre_kFM-tJDJbASkcXZI6
Pelikopteri talkshow: https://www.youtube.com/playlist?list=PLT5QfuMv_yIlxR1sdk90gTtNv7GQSZRHr
Gameplay videos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLT5QfuMv_yIkKAr25h0sTXblXEsC4H5df

Please join us at https://www.facebook.com/checkpoint.tv.fi/
See also: http://www.checkpoint-tv.fi/

Yksi kommentti

  1. «Jerqyƒ»

    Hyvin selkeä ja informoiva video kiitokset siitä. Miten paljon kuului melua omiin korviisi, sillä videollahan sitä kuulee aika selkeästi. Pääseekö itse säätämään äänenvoimakkuuta? Häiritsikö roikkuvat johdot? Onhan tuo kallista hommaa ja Flamingoon on matkaa, joten rahan arvoista sen pitäisi ollakin.

Jätä kommentti