Tämän verran olen jo retkeilyhuonetta saanut rakenneltua, mutta nyt kaipaan teidän ehdotuksia! Miten säilyttää esimerkiksi reput ja rinkat? Millaisia retkivarustehuoneita teillä on?

? TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/c/Reissussa?sub_confirmation=1

? INSTAGRAM: https://instagram.com/reissussatube/

#reissussa #retkeily #varusto

10 Vastausta

  1. NoFear118

    Yhteen laatikkoon esimerkiksi kaikki kuivamuonat / ruokapussit ja sitten samaan tai pienempään laatikkoon kaikki välipalat (esim. energiapatukat, proteiinipatukat, pähkinät jne. ). Yhdessä laatikossa voisi olla retkikeittimien kaasut ja nesteet mikäli useita pulloja löytyy. Johonkin laatikkoon kaikki sytytystarvikkeet eli tikut, sytkärit, sytytyspalat, tuohet jne. Mikäli puukkoja, kirveitä, monitoimityökaluja löytyy useita ja niitä haluaa esitellä, niin niille olisi hieno jokin seinäteline sopivaan kohtaan. Vastaavanlainen kuin millaisia alan kaupoissa näkyy. Telineessä mahdollisesti märät työkalut voisi kuivattaa ilman koteloita ja näin työkalut eivät pääsisi ruostumaan.

  2. fzi

    Ai että olis hyvä tuollainen huone! Reput laittaisin seinälle koukuista, mahdollisimman ylös niin ettei vie liikkumatilaa alempaa. Pieni sohva, jonka jälkeen L muotoon seinän viereen laatikostoa, joka toimii myös työtasona ja laatikoihin saa lajiteltua kaikki pienetkin tavarat. Jos järeämpää pöytää laittaa niin siihen ruuvipenkkiäkin. Minijääkaappi. Nimiehdotus: Eräluola 😀

  3. Matti Rintala

    Mites olisi vaatetanko, johon voi laittaa kantolaitteet koukuilla roikkumaan? Skaalautuu paremmin kuin kiinteät koukut/tapit tavaramäärän lisääntyessä, ja siinä voi roikuttaa myös muuta tavaraa.

Jätä kommentti