Tältä näyttää minun yksinkertainen, mutta toimiva retkikeitin tarvikkeineen. Sisältää jotain vanhaa, jotain modernimpaa ja jotain itsetehtyä. Tässä listaus tuotteista:
– Toaks Titanium 1100ml Pot with Bail Handle
– Toaks Titanium Spoon
– Foliopaperituulentuoja
– Trangia Triangle
– Trangian poltin
– Light My Fire maustesirotin
– Kupilka 37
– Trangia polttoainepullo

🔔 TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/TaivalOutdoors?sub_confirmation=1

📸 INSTAGRAM: https://instagram.com/taival.outdoors/

10 Vastausta

 1. mrasko x2

  No kylläpä sattui,tein itsekin äsken videon.(Tee se itse risukeitin testin).Trangiakin kyllä löytyy.Kyllä keitin ja vermeet pitää olla.Sulla vähä laadukkaammat pelit.Itse olen trangiassa alkanut käyttää sitä geeliä,palaa paremmin tuulessakin mielestäni,ainut miinus tekee polttimeen töhnää.

 2. Garrett1979FIN

  Vesi kuuluu tarkistaa et toi kannen kahva josta nostetaan on ylhäällä ja risun kanssa nostat sen ylös. Okei tää nyt oli tällainen vinkki tapoja niin paljon kuin tekijöitäkin…

 3. Antti Vuorinen

  Risukeitin tuulisuojana, ja tarvittaessa risukeittimenä, ruotsalainen armeijapakki, spriikeittimenä Hiram Cookin suositusten mukaan tehty poltin. Cookin suosittelema poltin toimii heti myös pakkasella, koska siinä on hiilikuituinen sydän kuin lampussa, ja on nopea.DIY-miehenä tulee rakenneltua kaikenlaista.

 4. Tom Peltola

  Hyvä toi Trangian Triangeli. Ite vaan huomannut että polttoainetta kuluu paljon tossa alkoholipolttimessa että pidemmille reissuille melkein ite ottasin risukeittimen. Itsellä Firebox stove aika painava mutta järkevän kononen ja tuo jo vähän lämpöäkin jos istuskelee esim laavuteltassa..

Jätä kommentti