Edellinen Blå Bandin retkiruoka ei juuri makunystyröitä kutkuttanut, mutta siitä mitään oppimatta päätin ottaa vielä toisen maun testiin. Nämä ruotsalaiset lihapullat toimivat varsin hyvin! Kyseessä siis ei ole kuivamuonaa, vaan valmista ja sellaisenaan syömäkelpoista olevaa ruokaa.

🔔 TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/TaivalOutdoors?sub_confirmation=1

📸 INSTAGRAM: https://instagram.com/taival.outdoors/

8 Vastausta

 1. Pauli Keltomäki

  Liian kallista mun makuun. Sekoitan kuivamuonat aina itse esim. Couscousta, härkäpapurouhetta, kuivattuja keittojuureksia, lämminkuppipussi ja mausteita. Riittää tohon kun kaataa kuumaa vettä pussiin, niin ei tarvii kattilaakaan erikseen peseskellä.

 2. Tseimz

  Olen itse monien "kehujen" jälkeen testaillut näitä retkiruokia ja täytyy todeta, että ne ovat aivan hirveitä maultaan. Ehkä jos on kyllästänyt itsensä eineksillä niin ne maistuvat, mutta minä en ole löytänyt yhtään jota söisin jos ei pakko olisi. Tuoreen muonan kuivaaminen on helppoa ja ne maistuu. Kalliitakin ovat, pahalaiset! Toki tuo valmisruoka idea on ok. Kunhan se sitten olisi hyvää. Miksi metsässä pitäisi syödä mautonta pahvia?

 3. NyNNyXXX

  Kiitos!
  Nyt mentiin asian ytimeen, ei nyt pelkästään ruokapuoleen , vaan noin yleensä vaihteleviin retkeilykustannuksiin ja niiden hyötytasoihin.
  Tila, maku ,paino,hyöty,hinta (eikä nyt pelkästään ruoka).
  Hinta-laatu -suhde on aina se kirvoittava aihe mutta ah niin… ?

 4. mrasko x2

  Retkiruokien kalleus on yllättänyt itseäkin mitä niitä olen joskus hankkinut.Ps oletko Kouvolasta on tullu vierailtua jokusia ketrtoja sielläpäin.Lähinnä Kuusaassa

Jätä kommentti