Utti Hietala kertoo omia kokemuksiaan kuinka ylläpitää kehonrakennusta tukevaa ruokavaliota matkustellessa. Puhutaan myös CBB:n MM-kisoista ja vähän vaikka mistä.

10 Vastausta

 1. Thom Totonic

  Hei mulle jäi toi dieetti kuulematta, jota hän on syönyt jo vuosia!? Oliko se Saigon -dieetti ja mistä siitä saa tietoa jos kuulin oikein, googlesta en ainakaan kovin helposti löytänyt.

 2. Elias Reijonen

  Renne olit ilmeisesti sen verran kaukana kamerasta, että kun pisti ulkona pienessä puhurissa napeista kuunnellen niin ei tahtonut saada selvää. Utti kuulu ihan ok kun reilusti lähempänä.

 3. Arto Pekkarinen

  Todella miellyttävää kuunneltavaa, jälleen kerran! Utin tiedemiesmäinen into ja palo keskustelunaiheita kohtaan on mahtavaa ja Renne lyö hyvin tahtia vieressä nasevilla kommenteilla, hyvillä kysymyksillä ja huumorimiehen supliikilla. Kyllä huomaa, että kyseessä on ammattitoimittaja/juontaja. Molemmat miehistä kaiken lisäksi vielä tykittävät reilusti mielipiteensä, eivät kiertele/puhu paskaa, mutta silti keskustelun taso säilyy koko ajan mielestäni korkeana. Utti on mielestäni todella hyvä ja miellyttävä luennoitsija ja keskustelija mitä kehonrakennukseen ja jopa yleisurheiluun tulee. Tätä lisää, herrat!

 4. Freebird

  Raejuustopurkissa on sisällä aina nestettä. Siksi kielletty. Yleisesti kaikki aines, minkä voi veitsellä levittää, on kielletty, kuten voipaketti, siitä huolimatta että se onkin yksi kova köntti.

 5. kuusinki jam

  hyviä viiiiiiideoita teilläkin mukava kuunnella kun jäbät on paneutunut aiheeseen ja tosi selventävää kommentointia jatkakaa samaa rataa niin saadaan hyvää matskua lisää 10/10

Jätä kommentti