Toisessa Mallorcan matkavlogissa vuokrataan auto ja lähdetään road tripille! Käydään mm. Incan kaupungissa markkinoilla, ajellaan kapeita vuoristoteitä Cap De Formentor näköalapaikalle, sekä ihastellaan Port De Sóllerin kaunista kylää.

Mitä tykkäsitte matkavlogeista? Matkaan liittyen tulossa vielä vinkkejä lentokoneessa matkustamiseen lapsen kanssa -video 🙂 Kesän mittaan tulossa paljon sisältöä, joten muista käydä tilaamassa ja klikata myös kellon kuvaa tilaus-napin vieressä, jotta saat ilmoitukset käyttöön!

Paina peukkua jos video oli jees ja haluat nähdä lisää!

Ootte parhaita.

ANNIINA SOMESSA: @ANNIINAJALKANEN

▪️Facebook: http://bit.ly/2rOR4mW
▪️Instagram: http://bit.ly/2qvjyhN
▪️Snapchat: http://bit.ly/2qvlve7
▪️Blogi: http://bit.ly/2s7FdxB
▪️Youtube: http://bit.ly/2r5mkgw
▪️Twitter: http://bit.ly/2v8vg5e

Yhteydenotot: [email protected]

Music: http://www.epidemicsound.com

10 Vastausta

 1. Anniina Jalkanen

  Mikä oli teidän mieluisin paikka tässä videossa: markkinat, näköalapaikka/majakka vai Sollerin kylä ? ? Mun lemppari oli ehkä vika eli Soller! ? Tässä vielä edellinen video jos ette ole nähneet: https://youtu.be/Nq3ll9SEgFU ??

 2. Just let it be

  Oon tällä hetkellä Kroatiassa saavuttiin tänne pari päivää sitten! Ihana seurata teidän loma videjä kun samalla itekkin lomailen! Olen myös itsekkin kuvannut vlogia täältä ja olen kuvannut ihanan kirkasta merta ja veden alta on myös kuvaa!? kiitos että teette näitä!?

 3. Helena HH

  Ehdottomasti suosittelen joskus menemään pidemmäksi aikaa tonne port de solleriin. Oltiin viime elokuussa siellä ja aivan upea paikka. Tuli ihan oma reissu mieleen kun juuri tuolla vuos sitten oltiin lomailemassa 🙂 ihana paikka!

 4. Milja Jarvinen

  Sun videot piristää aina mun päivän mutta mulla olis yks kysymys että miks ette tekis täst kanavasta semmosta perhe kanavaa niinkun teidän koko perheen mut te saatte päättää mut se oli vaa semmonen idea❤️❤️

 5. Supa 141

  Että mä rakastan teidän videoita! Huumoria, taidokasta videointia ja editointia ja ihana perhe. ? Ihan kuin ite olisin ollut matkalla teidän kanssa. Upeet maisemat. Muistan kun pitkään mulle viime vuonna teidän videoita YouTube ehdotteli ja ajattelin, että mikä lie kanava. Ei kiinnosta. Niin väärässä olin! Maatila wlogeista se innostus lähti ja nyt ootte ihan mun lempitubettajat! ❤️❤️ Onneks on vanhoja videoita mitä katsoa niin tutustun teihin paremmin.

Jätä kommentti