Pysy kuivana vain 30€:lla, näin se onnistuu! Varustelekan Särmä sadeviitasta saa pienillä modauksilla tehtyä vähän fiksumman ja paremmin tuulessakin toimivan sadeasun. Testissä myös Gearbestiltä saadut säärystimet, joilla hintaa ei juuri nimeksikään. Saakohan halvalla hyvää? Videossa mainitut tuotteet:

Särmä sadeviitta: https://www.varusteleka.fi/fi/product/sarma-sadeviitta/54093
Bluefield Mountaineering Gaiters: https://bit.ly/2y61ShA
Gearbest Outdoor: https://bit.ly/2IsqMNn

🔔 TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/c/Reissussa?sub_confirmation=1

📸 INSTAGRAM: https://instagram.com/reissussatube/

#reissussa #särmä #gearbest

7 Vastausta

 1. Reissussa

  Sain muuten nuo säärystimet fiksattua ILMAN OMPELUA! Leikkasin vain pätkät Velcro One-Wrappia (https://www.varusteleka.fi/fi/product/velcro-one-wrap-metritavara/58966) jatkamaan jo olemassa olevia, jalan alta kulkevia tarranauhoja. Nyt sopivat omaan jalkaan täydellisesti 👍

  Ja muuten "Sisältää maksettua mainossisältöä / Includes paid promotion" voi olla vähän harhaanjohtavaa. Sain siis maksutta nuo säärystimet (kuten videolla sanon), eikä minulla ole mitään velvoitetta kehua niitä. Noi "varoitustekstit" on vaan YouTuben määrittelemät, mutta niillä mennään.

 2. Mauritz Mehtio

  WAU!!! Nyt on haettava viitta kellarista ja alettava hommiin. Tää liehuminen alkoi nimittäin todella ärsyttämään. Säärystimistä sen verran sanoisin, että se alakoukku kannattaa litistää pois käytöstä. Repii nimittäin helposti nauhoja ja kengänkieltä. Jos noi kympin gaittersit hengittävät, eivätkä hikoilusta kastele lakeita ovat todellinen löytö. Tämä video on huippu. Harmi ettet voi rahastaa näillä viittamodifikaatioilla.

 3. Antti kantanen

  Mä itse tuunaan vaateet mieleiseksi ja ompelen velgroo ja vaikka taskun t paitaan Kiitos videosta tee ihmeesä tse budetti viedeo niistä tuotto varusteistasi P.s intin sade viita on mulla käytössa

 4. Antti Vuorinen

  Saman tyyppisen sadevarustuksen olen koonnut, viittaan saatan ottaa tästä muutaman idean, mutta itse koin säärystimet liian lyhyeksi ja hankin sadelahkeet. Sulla näyttää olevan polvissa suojat ja vesi ei heti tule iholle, mutta oman viittani kanssa polvet kastui ja se tuntui ikävältä.

Jätä kommentti