Mä oon useasti tuonut esille sen et tykkään matkustaa tosi paljon. Irlanti on ollut pitkään yksi sellainen maa johon haluaisin matkustaa ja siksi menin lomareissulle Dubliniin. Mutta sitten kun oot Irlannissa niin ehdottomasti sun pitää käydä pohjois-irlannissa, joka on aivan mieletön kohde jos haluaa nähdä upeaa luontoa ja merta.

On tässä reissussa sitä perinteistä huumoriakin mukana kun lissun kans matkustetaan, mutta maisemat on niin henkeä salpaavat et jo sen vuoksi kannattaa tsiigaa video alusta loppuun.

Muista seurata mua myös IG:ssä koska siellä mm. näistä mun reissuista tulee juttua. 😀
Mun ig tili on: @siniverkkarimies

10 Vastausta

  1. Petteri Lehtinen

    Hyvä video mutta yksi vinkki. Laita taustamusiikkia vähän hiljemmalle 🙂 Kuuluu vähän huonosti puhe taustalta (vieläkun tuulikin taustal)

Jätä kommentti