Taaperon kanssa ulkomaille matkustaminen ei onnistu ilman ennakkovalmisteluja ja suunnittelua. Tällä matkavalmistelut ja pakkaaminen -videolla kerromme meidän parhaat vinkit matkavalmisteluiden tekemiseen ja pääsette kurkistamaan mitä ja miten me pakkaamme tarvittavat tavarat reissuun mukaan. Jätä meille omat vinkkisi lapsen kanssa matkustamiseen ja matkavalmisteluiden tekemiseen – niitä olisi ihana lukea!

Laittakaa peukut pystyyn jos tykkäsitte videosta ja jakakaa video myös kavereillenne!

?:lla Titta, Thomas ja Isla

?TILAA KANAVA: Tilaa kanavamme klikkaamalla TILAA nappulaa.
? ILMOITUKSET PÄÄLLE: Klikkaa kellon kuvaa (ilmoitukset), jotta saat jatkossa ilmoituksen kun seuraava video julkaistaan.
?JAA TÄMÄ VIDEO: https://youtu.be/Xo–m43F22s

– – –

MIKÄ IHMEEN IKILOMALLA?

Ikilomalla on Titan (30v.), Thomaksen (32v.) ja Islan tarina, joka alkoi meidän vanhempien IKILOMALLA -nimisestä maailman matkasta kesällä 2015. Pakkasimme kotimme pahvilaatikoihin, hyvästelimme vakituiset työsuhteemme ja hyppäsimme Trans-Siperia junaan. Ikiloma kuljetti meitä halki Siperian, Mongolian, Kiinan, Intian, Uuden-Seelannin, Australian, Tansanian sekä Etelä-Afrikan.

Lopulta 461 reissupäivän ja 70 000 reissukilometrin jälkeen palasimme takaisin Suomeen toteuttamaan uusia unelmiamme. Perustimme oman yrityksen, menimme naimisiin, ostimme omakotitalon ja saimme ihanan tyttären. Nyt elämme mukavaa perhe-elämää Kotkassa. Ehkäpä lähdemme vielä jonain päivänä uudelle ikuisuuden kestävälle lomamatkalle koko perheen kanssa.

IKILOMA tarkoitti alunperin ikuista lomamatkaa. Nykyään se tarkoittaa meille arkea, josta pyrimme tekemään niin mukavaa, että tuntuisi kuin olisimme kokoajan lomalla.

Tällä perhevlogi -kanavalla pääset mukaan meidän ikilomailijoiden elämään. Tervetuloa IKILOMALLA perhevlogin pariin!

SEURAA SOMESSA:
?Snapchat: ikilomalla
?Instagram: ikilomalla – https://www.instagram.com/ikilomalla/
?Facebook: ikilomalla – https://www.facebook.com/ikilomalla
?Twitter: ikilomalla – https://www.twitter.com/Ikilomalla
?Nettisivut: http://www.ikilomalla.fi

Ota yhteyttä: [email protected]

#matkavalmistelut #pakkaaminen #perhevlogi

10 Vastausta

  1. Kolmin on aina parempi

    IHANA VIDEO! Is on kasvanut hirveetä vauhtia viime videoiden aikana! Ihanaa että pystytte toteuttamaan tälläistä ikimuistoisia hetkiä Titta ja Thomas!❤️❤️

  2. Pinja Hannolin

    Mä rakastan teidän videoita❤️
    Mulla on Islaa, vähän alle vuoden vanhempi pikkusisko ja se ei ole vielä ollu lentokoneessa, mutta on ollu 3 kertaa laivalla

Jätä kommentti