Tässä videosarjassa Elina kertoo meille tärkeitä vinkkejä matkustamiseen, tänään aiheena on vaatetus ja tarkemmin sanottuna lämpimän vaatetuksen tärkeys Englannissa. Englannissa sataa ja tuulee usein, joten lämpimien vaatteiden merkitys on merkittävä. Kannattaa myös varautua sateeseen sateenvarjolla. Välillä tuuli on niin kova, ettei sateenvarjo riitä. Silloin sadetakki tulee tarpeeseen. Myös kumisaappaat on erittäin hyvä varustus täällä! Muistakaa kerrospukeutuminen, myös sisätiloissa, sillä talojen eristys ei ole samalla tasolla kuin Suomessa. Kun varautuu Englannin säähän kunnolla, on enemmän aikaa nauttia itse matkasta ja kokemuksesta!
Elina tekee työharjoitteluaan täällä Internship-UK:n toimistolla henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin parissa. Toimistomme sijaitsee New Romneyssa, joka on idyllinen paikkakunta ja se sijaitsee siis noin tunnin päässä Lontoosta kauniilla Englannin rannikolla.
Muistathan sinäkin, että meillä on työharjoittelumahdollisuuksia monella alalla, muun muassa markkinoinnin, rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon, kirjanpidon, tietotekniikan, median ja käännöstöiden parissa. Lisää tietoa löydät tältä kanavalta ja allaolevista linkeistä.

Lisätietoa: http://www.internship-uk.com/
Twitter: https://twitter.com/internshipinuk
Facebook: https://www.facebook.com/internship.uk

2 Vastausta

Jätä kommentti