Tässä videosarjassa Elina kertoo meille tärkeitä vinkkejä matkustamiseen, tänään aiheena on passi ja henkilöllisyystodistus ja etenkin niiden tärkeys. Matkustaessa EU:n sisäisesti henkilöllisyystodistus riittää, mutta muistakaa aina tarkistaa maakohtaisesti tarvitsetteko passin vai henkilöllisyystodistuksen sekä tarvitsetteko viisumin tai jotain muita matkustusasiakirjoja mukananne. Muistakaa myös aina tarkistaa passin ja henkilöllisyystodistuksen voimassaoloaika ja tarvittaessa uusikaa ne mahdollisimman hyvissä ajoin, jottei tule kauhea kiire ennen lähtöä. Muistakaa myös pitää huolta, ettette hukkaa matkustusasiakirjojanne.

Elina tekee työharjoitteluaan täällä Internship-UK:n toimistolla henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin parissa. Toimistomme sijaitsee New Romneyssa, joka on idyllinen paikkakunta ja se sijaitsee siis noin tunnin päässä Lontoosta kauniilla Englannin rannikolla.

Muistathan sinäkin, että meillä on työharjoittelumahdollisuuksia monella alalla, muun muassa markkinoinnin, rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon, kirjanpidon, tietotekniikan, median ja käännöstöiden parissa. Lisää tietoa löydät tältä kanavalta ja allaolevista linkeistä.

Lisätietoa: http://www.internship-uk.com/
Twitter: https://twitter.com/internshipinuk
Facebook: https://www.facebook.com/internship.uk

Jätä kommentti