The description: Tässä videosarjassa Elina kertoo meille tärkeitä vinkkejä matkustamiseen, tänään aiheena on valuutta ja korttimaksut ulkomailla. Eurot on hyvä vaihtaa kohdemaan valuutaksi hyvissä ajoin ennen matkaa, ettei tule paniikki. Valuuttaa voi vaihtaa pankissa ja lentokentällä. Riippuen pankin säädöksistä valuuttaa voidaan joutua tilaamaan etukäteen. Muista aina tarkistaa pankiltasi mitkä ovat heidän ohjeensa tilanteeseen. Valuuttaa voi tilata useimmista verkkopankeista tai soittamalla pankin asiakaspalvelunumeroon tai ihan käymällä suoraan itse pankissa.

Korttimaksuissa on hyvä ottaa huomioon mahdolliset käyttömaksut ulkomailla ja on hyvä tarkistaa etukäteen ettei kortilla ole mitään yllättäviä käyttörajoituksia. Nämäkin asiat kannattaa kysyä suoraan sieltä omasta pankista, sillä he tietävät parhaiten.

Elina tekee työharjoitteluaan täällä Internship-UK:n toimistolla henkilöstöhallinnon ja rekrytoinnin parissa. Toimistomme sijaitsee New Romneyssa, joka on idyllinen paikkakunta ja se sijaitsee siis noin tunnin päässä Lontoosta kauniilla Englannin rannikolla.

Muistathan sinäkin, että meillä on työharjoittelumahdollisuuksia monella alalla, muun muassa markkinoinnin, rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon, kirjanpidon, tietotekniikan, median ja käännöstöiden parissa. Lisää tietoa löydät tältä kanavalta ja allaolevista linkeistä.

Lisätietoa: http://www.internship-uk.com/
Twitter: https://twitter.com/internshipinuk
Facebook: https://www.facebook.com/internship.uk

Jätä kommentti