Tein tällaisen kolmiosaisen matkasarjan vieraillessani Brightonissa. Miksi lähdin reissuun yksin? Siitä puhutaan tässä jaksossa.

SEURAA MUA:
twitter: https://twitter.com/laurahaimila
instagram: http://instagram.com/laurahaimila
facebook: https://www.facebook.com/haimila
snapchat: laurahaimila

10 Vastausta

 1. Regina Roomets

  Tää oli tosi jees sarja! Tykkään super paljon sun videoista ja oonkin ne kaikki katsonut. Palasin itse just viime yönä Lontoon reissulta jonka aikana piipahdin päiväreissun Brightonissa. Nyt kun miettii niin päivä oli aivan liian lyhyt aika! Ihana paikka kaikenkaikkiaan ja totaalinen rakastuminen tapahtuminen. 🙂

 2. jupinaa

  Itsekin juuri Ghanaan seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi muuttaneen fiilaan noita yksin reissaamisen eroavaisuuksia. Joutuu kohtaamaan itsensä ihan eri tavalla ja se on kyllä tosi opettavaista. Mua kiinnostaa myös mitä editointiohjelmaa käytät? Tosi laadukasta settiä jälleen!

 3. Suvi Julia

  Tää oli tosi hyvä! ? ja ehdotus olisi, varmaan oot tätä miljoona miljoona kertaa kuullut mutta olisi hauska nähdä joku hauska haaste Sannin kanssa! Ootte niin huvittava snäppikaksikko et video saisi varmasti kippuralle nauramaan. Hienoja videoita! ?

 4. Laura-Tuulia

  Tosi hienosti toteutettu sarja, Brighton on yks niistä monista paikoista joissa haluisin päästä käymään niin tää oli kyllä mielenkiintosta katsottavaa.

 5. Lanttimatkat

  Mukavaa löytää suomalaisten tekemiä kunnolla tehtyjä videoita!

  Ootko kokeillut asuntola-asumista ikinä?

  Oon tehnyt useammankin solo-matkan ja melkein aina yöpynyt asuntoloissa. Itte tykkään asuntoloista eniten niiden ihmisten takia, jotenkin yksin reissaajista saa helposti ystäviä ja on helppo saada seuraa vaikka lähteäkseen johonkin päiväretkelle vuorelle kuin esimerkiksi baarista. Suosittelen siis kokeilemaan asuntola-asumista, uudet ystävät ja halpa hinta on ne mikä vetää puoleensa.

  Brighton on veikeä paikka, siellä on kesäisin ihan älytön määrä kielimatkalaisia sekä polttareita. Outo kombo mutta koomista seurattavaa. Tykkäsin brightonista ja sen pienistä kujista. Ghost Walk oli ainakin ihan kohtalaisen viihdyttävä.

  Antti/Lanttimatkat

Jätä kommentti