Aika viettää yö laavulla Orrainpolun kiertämisen jälkeen. Aamulla matka jatkuu ensin Vuorilinnoitukselle ja sitten itse Kärnäkosken linnoitukselle. Lopuksi vilkaistaan vielä vanhaa myllyä ja sahaa. Aikaleimat:
2:42 Vuorilinnan laavu
23:17 Vuorilinnoitus eli redutti
26:57 Kärnäkosken linnoitus

Osa 1: https://www.youtube.com/watch?v=GExL4gtKUJ4

Kärnäkosken linnoituksesta lisää tietoa:
http://www.luontoon.fi/karnakoski
http://palvelut.ekarjala.fi/index.php?option=com_nature&task=view_item&id=382

? TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/TaivalOutdoors?sub_confirmation=1

? INSTAGRAM: https://instagram.com/taival.outdoors/

Tagit: #kärnäkoski #savitaipalve #reissussa

10 Vastausta

 1. Helsinkipop

  Kiitos, erittäin mielenkiintoinen video. Venäjän Saimaan laivasto onkin täysin vaipunut historian unohtuneiden roskakoriin. Ehkäpä ansaitusti 🙂

 2. Erkki Nieminen

  Kiva video mielenkiintoisesta kohteesta. Laitoin listalle: pakko käydä ennen kuolemaa. Jos saan pyytää, yritä lausua ulkomaankieliset tuotemerkkien yms nimet hieman selvemmin tai laita linkit. Nyt jäi päällyspussin valmistaja ihmettelyn varaan, pussimuonan tuotemerkin pystyi sentään vakoilemaan videolta.

 3. Juutalaisten polttouuni

  Armeijaa varten ostin muutama vuosi sitten nuo BW:n taisteluhanskojen talviversiot. Sai naureskella muille loskassa ryynääjille, kun omat sormet pysyivät lämpösenä noiden hanskojen avulla. Kastuessaan tosin vaativat pitkän kuivausajan.

 4. Kokovartalokommando

  Katoha, oikei pääsee ihan vapaasti ja omia aikojaan tutustumaan myllyynkin! Yllättävää ja toden totta harvinaista nykyään tuollanen huollettuun kohteeseen tutustumisen mahollisuus ilman valvontaa ja maksuja. Pittäähän käyä joku kerta myös Kärnäkoskeen tutustumassa tarkemmi, ei ole tullu ku ajettua ohi.

Jätä kommentti